Om oss

Vi har över 10 års erfarenhet inom produktion av olika träprodukter: laminerade träpaneler, möbler, träkomponenter. Träet är ett levande och intressant material vars behandlingsteknologier och behandlingsmedel förnyas ständigt. Vi lär oss något nytt om trä varje dag och i produktionen använder vi miljövänliga material: vattenbaserade lacker och färger, trämaterial från ansvarsfullt skötta skogar samt naturvänligt och vattenbeständigt PVA-lim.

Träet är ett naturligt och människovänligt material, av vilket bl. a. tillverkas träplattor med jämn yta för interiörers fullbordan, men trä har potential för mera.

Vår mission är att upptäcka nya egenskaper i trä och ta dem i bruk för att skapa nytt värde.

För några år sedan märkte vi i arbetet med trä att när trä klyvs uppstår det en intressant och unik reliefartad yta. Detta gav upphov till idén att producera designprodukter med träets naturliga klyvstruktur och efter att vi hade konsulterat inredningsdesigners utarbetade vi mönster och lösningen för väggpanelerna. Den första Reliefwalls-väggen installerade vi år 2014 i en skönhetssalong, och efter det har vi satsat vår kraft och över 10 års erfarenhet av trä på att utveckla och producera en dynamisk högkvalitativ väggpanel.